'Hardware-veranderingen houden Mario fris' | Gamer.nl

'Hardware-veranderingen houden Mario fris' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Hayashida zijn het de unieke mogelijkheden van de nieuwe hardware die voor fri e ideeën zorgen binnen nieuwe Mario-games. "De technologie drijft ons tot een nieuwe combinatie van gameplay die vertrouwd is binnen het Mario-universum, maar vernieuwd wordt door iets speciaals aan de hardware. Die combinatie van nieuw en vertrouwd, denk ik, geeft de mensen een gevoel van frisheid", aldus de director van de eind vorig jaar verschenen Mario-game voor 3DS.

Miyamoto

Op de vraag of Hayashida en zijn collega's voorbereid zijn op een eventueel vertrek van Miyamoto geeft de director aan dat hij ten eerste Miyamoto niet zo heel snel ziet vertrekken en ten tweede dat Nintendo bestaat uit "heel veel fantastische ideeën." Hayashida zegt dat ze hun best doen om al die ideeën te implementeren en door te geven aan de nieuwe generatie ontwikkelaars. "Het is een doorlopend proces."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou