Nieuws

Hardest Target-modus en Pfister Neon Sports Car naar GTA Online

Plus vele kortingen

Geschreven door Bob van der Laan op
Vanaf vandaag zijn er een nieuwe Adversary Mode en sportwagen beschikbaar in GTA Online.

Het wekelijkse deel van de Doomsday Heist-update heeft wederom een nieuw voertuig naar GTA Online gebracht. Het gaat om de elektrische sportwagen Pfister Neon. De vierpersoonsauto is voor 1,5 miljoen GTA$ te verkrijgen via Legendary Motorsport.

Naast de Pfister Neon is er een gloednieuwe Adversary Mode toegevoegd aan GTA Online. In deze modus, genaamd Hardest Target, spelen twee teams tegen elkaar en is het de bedoeling om het Target van de tegenstander uit te schakelen. Het team dat het meeste Targets uitgeschakeld heeft wint. Tijdens het spelen veranderd om de minuut een speler van Target en tellen andere spelers niet mee als punten. Spelers kunnen tot en met 5 februari dubbele GTA$ en RP verdienen.

Verder krijgen spelers deze week een boost van 25% op Gunrunning Research & Manufacturing en 25% zoveel GTA$ op Special Cargo Deliveries. Naast deze extra’s zijn er verschillende items in prijs verlaagd. Zo krijgen spelers 25% korting op de Farmhouse -en Thomson Scrapyard Bunker, Mobile Operation Center Cabs, Bunker Renovations (styles and add-ons), Special Cargo Warehouses, Executive Office Renovations, Bulletproof tires, Vehicle armor en op de voertuigen Grotti Cheetah Classic en LF-22 Starling en nog eens 35% korting op de Cargobob.

Tot slot heeft Rockstar het nieuwe Premium Race- en Time Trial-programma bekendgemaakt. Het gaat om de Premium Stunt Race – ‘Rally’ die met Sports Cars gereden moet worden, en de Time Trial – ‘Casino’.

Vorige week werd de sportwagen Übermacht Revolter nog toegevoegd aan GTA Online als onderdeel van de Doomsday Heist-update.

Bron: Rockstar Games

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 20:00: PlayerUnknown's Battlegrounds Eerste foto's vanaf de Detective Pikachu-filmset verschenen
1

Reacties op: Hardest Target-modus en Pfister Neon Sports Car naar GTA Online

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • bashnag

  • 30 januari 2018 18:26
  Ze blijven maar updates en content uitbrengen. Dat doen ze erg goed. Hopen dat ze dat ook met RDD2 gaan doen.

  Alleen die online laadtijden zijn wel echt een pain in the ass. Recent met een vriend weer wat gaan spelen maar man man man duurt dat laden lang..

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.