Hard Reset komt op 13 september | Gamer.nl

Hard Reset komt op 13 september | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De futuristische shooter is vanaf nu voor te bestellen met een korting van 10%, de reguliere prijs is €29,99. In de game ben je een soldaat van de CLN die in de laatste overgebleven menselijke stad, Bezoar, het opneemt tegen tal van robotische vijanden. 

Systeemeisen

Naast een releasedatum heeft de ontwikkelaar ook de minimale en aanbevolen systeemeisen bekendgemaakt. Spelers hebben minimaal Windows XP nodig, een 2,5 Ghz Intel Pentium 4 of AMD Athhlon 64, 2 GB aan geheugen, 4 GB schuifruimte en een 512 MB NVidia GeForce 8800GS of ATI Radeon HD 3870 grafische kaart.

Aanbeloven is Windows XP, Vista of 7. Qua proce or is een Intel Quad Core 2.3 GHz of AMD Phenom II x4 2.5 GHz aangeraden. Spelers wordt 3 GB aan geheugen aanbevolen en hebben 4 GB aan schuifruimte nodig. Daarnaast moet men in het bezit zijn van een 512 MB NVIDIA GeForce 9800 GT of ATI Radeon HD 4870 of beter om het optimale rendement te halen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou