Hard Corps: Uprising 15 maart op PlayStation Network | Gamer.nl

Hard Corps: Uprising 15 maart op PlayStation Network | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hard Corps: Uprising is een tweedimensionale shooter die zich richt op de hardcore fans van de Contra-serie en op nieuwkomers. De diehards worden getrakteerd op bekende power-ups en voertuigen, terwijl groentjes in de “Rising Mode” twee kogels meer kunnen hebben. De game bevat ook een coöperatieve modus voor twee spelers. De game heeft nog geen Europese prijs gekregen. In de Verenigde Staten kost het spel 9,99 dollar.

Geschiedenis

Uprising is een prequel van Contra: Hard Cops, een game uit 1994 voor Sega's Mega Drive, en is onderdeel van de Contra-serie. Contra maakte in 1987 zijn debuut op de NES. Ondertu en zijn er nog elf andere titels verschenen met Contra Rebirth uit 2009 voor de Wii als meest recente release. Hard Corp: Uprising is de nieuwste titel in de reeks en is ontwikkeld door Arc System Works. De game is sinds 16 februari al beschikbaar op Xbox Live Arcade voor 1200 Microsoft-punten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou