Harcore modus Fallout: New Vegas tactischer dan normaal | Gamer.nl

Harcore modus Fallout: New Vegas tactischer dan normaal | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"[Fallout: New Vegas] wordt er niet zozeer moeilijker op, maar [de hardcore modus] zorgt er voornamelijk voor dat iedere besli ing die je maakt in het spel veel meer betekenis krijgt. Het dwingt je om het spel voorzichtig te spelen en het neemt veel van de conce ies weg waar je wellicht aan gewend bent geraakt", legt Jason Bergman van Bethesda uit.

Tactiek

"Je munitie weegt mee, je moet iedere dag eten en slapen, 'stimpaks' maken je niet meteen beter, maar geleidelijk. Gekneusde of gebroken ledematen kunnen alleen behandeld worden door een dokter of een doctor's bag (waarvoor veel vaardigheid in Science en Medicine vereist is). Daarbij speelt het zich af in de Nevada-woestijn en zul je jezelf dus vocht moeten blijven toedienen - en omdat het een Fallout-spel is, is een gedeelte van het water door radiatie aangetast. Het is een zeer tactische manier van spelen", vervolgt Bergman.

Fallout: New Vegas wordt, net als Fallout 3, uitgegeven door Bethesda en komt op 22 oktober uit voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Bergman heeft bevestigd dat er downloadbare content voor het spel zal komen. Wanneer deze verschijnt en wat de inhoud wordt kon hij nog niet zeggen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou