Hands of the Gods: SMITE Tactics houdt ermee op

Hands of the Gods: SMITE Tactics houdt ermee op

Via het twitter-account van de game hebben Hi-Rez Studios laten weten dat Hands of the Gods: SMITE Tactics gaat stoppen vanaf 1 januari, 2020.

De game was 20 februari 2018 voor eerst speelbaar en de early acces was vanaf september, 2017 beschikbaar. Hands of the Gods: ST is een turn-based strategiespel van Hi-Rez Studios waarbij de speler een deck bouwt bestaande uit een grote selectie van mythische wezens en goden. Met dit deck neemt de speler het in de multiplayer-modus op tegen anderen. Het deck kan ook gebruikt worden in singleplayer-campagnes. Hi-Rez Studios bedankt de spelers van hun game met 100,000 Runes, de ingame-currency, die gebruikt kunnen worden tot de game stopt.

Hand of the Gods: SMITE Tactics kan nog gespeeld worden tot 1 januari, 2020.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

En voor wie er nog in F2P geloofde: zeg maar dag tegen alles wat je in de shop had aangeschaft! Maar de laatste maanden mag je nog wel een afscheids kadootje t.w.v. €1400 uitgeven... Zo klinkt het nog als iets in ieder geval. Nu heb ik nog nooit erg veel aan F2P uitgegeven maar het lijkt er op dat ik het budget voor de toekomst op 0 ga zetten. Op alles wat je koopt zit normaal 2 jaar garantie, dat is meer dan de totale looptijd voor deze game. Geen reclame voor "only digital" in combinatie met "always online". Nu gaat het hier om een Amerikaans bedrijf. Maar ik vraag me af of dit volgens de Europese wet wel zou kunnen? Voor ondersteuning van besturings software was toch ook een minimale periode afgedwongen?

0
test

@Martijn_M Dit weet je wanneer je een online game gaat spelen en staat ook gewoon in de algemene voorwaarden. Het heeft ook niet met F2P te maken. Ook een game als Battlefield V om maar iets te noemen zal ooit eens offline gaan en daarme zal je aankoop en alle dlc en andere zaken nutteloos maken. Zelfs steam zal ooit een keer offline gaan, al zal dat naar alle waarschijnlijkheid nog lang niet gebeuren, maar alles houd een keer op. En ja dat mag gewoon, nogmaals, het wordt van te voren aangekondigd, en daar ga je mee akkoord op het moment dat je je account aanmaakt.

0

@Martijn_M ik heb dit ooit met paladins meegemaakt. Ik kreeg iedere gespendeerde euro terug. Al kostte me dit wel wat moeite xD. Ligt ook beetje aan de developer.

0

Aanbevolen voor jou