Handelsmerk voor Watch Dogs 3 hint naar release op next-gen

Handelsmerk voor Watch Dogs 3 hint naar release op next-gen

Volgens een nieuw gevonden handelsmerk lijkt Watch Dogs 3 uit te komen voor de volgende generatie game-consoles. Ontwikkelaar Ubisoft heeft de game nog niet aangekondigd.

Het handelsmerk werd op 29 november vorig jaar ingediend, maar werd pas recentelijk publiekelijk bekendgemaakt. De pagina werd door Youtuber

Watch on YouTube

gevonden terwijl hij aanvragen van Ubisoft doorzocht. Hij merkt op dat het een volledig nieuw handelsmerk is en niet verbonden is aan eerder ingediende aanvragen voor de Watch Dogs-franchise.

De reden hiervoor zou volgens de Youtuber zijn dat de game voor consoles in de maak is die nog niet zijn aangekondigd. Zowel Microsoft als Sony hebben hun opvolgers van respectievelijk de Xbox One en PlayStation 4 nog niet aangekondigd. Volgens vroege berichten wordt de nieuwe generatie niet eerder dan 2020 verwacht.

Sam, een virtuele gaming-assistent gemaakt door Ubisoft, bevestigde het bestaan van Watch Dogs 3 mogelijk in april vorig jaar. Wanneer gevraagd werd wanneer de game zou verschijnen reageerde de AI: "Watch Dogs 3 is nog niet klaar, maar de laatste early build die ik geprobeerd heb ziet het er erg goed uit."

Een officiële aankondiging en details over een eventuele volgende Watch Dogs-game ontbreken nog. Volgens geruchten speelt de game zich af in Londen, maar dit is nog niet bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Als Ubisoft Watch Dogs nou eens een game kan laten zijn die niet heel duidelijk een AC in een ander jasje is dan zou ik deze wel overwegen te spelen. Met AC Odyssey hebben ze echt een hele goeie game afgeleverd, ik hoop dat ze dat ook met WD kunnen doen. Neem je tijd Ubisoft, je hebt laten zien dat je het kan.

0
test

Ik vond het eerste deel wel leuk, de tweede sprak me een stuk minder aan vanwege de overduidelijke hipster-saus waarmee het was overgoten. Benieuwd waarmee ze nu op de proppen gaan komen, Londen als omgeving klinkt in ieder geval wel interessant.

0
test

@clandestine666 dat had ik dus ook. Vind deel 2 ook stuk minder door die hipster personages.

0

Aanbevolen voor jou