Nieuws
Watch Dogs 2

Handelsmerk voor Watch Dogs 3 hint naar release op next-gen

Geschreven door Lucas May op
Volgens een nieuw gevonden handelsmerk lijkt Watch Dogs 3 uit te komen voor de volgende generatie game-consoles. Ontwikkelaar Ubisoft heeft de game nog niet aangekondigd.

Het handelsmerk werd op 29 november vorig jaar ingediend, maar werd pas recentelijk publiekelijk bekendgemaakt. De pagina werd door Youtuber SkullziTV gevonden terwijl hij aanvragen van Ubisoft doorzocht. Hij merkt op dat het een volledig nieuw handelsmerk is en niet verbonden is aan eerder ingediende aanvragen voor de Watch Dogs-franchise.

De reden hiervoor zou volgens de Youtuber zijn dat de game voor consoles in de maak is die nog niet zijn aangekondigd. Zowel Microsoft als Sony hebben hun opvolgers van respectievelijk de Xbox One en PlayStation 4 nog niet aangekondigd. Volgens vroege berichten wordt de nieuwe generatie niet eerder dan 2020 verwacht.

Sam, een virtuele gaming-assistent gemaakt door Ubisoft, bevestigde het bestaan van Watch Dogs 3 mogelijk in april vorig jaar. Wanneer gevraagd werd wanneer de game zou verschijnen reageerde de AI: "Watch Dogs 3 is nog niet klaar, maar de laatste early build die ik geprobeerd heb ziet het er erg goed uit."

Een officiële aankondiging en details over een eventuele volgende Watch Dogs-game ontbreken nog. Volgens geruchten speelt de game zich af in Londen, maar dit is nog niet bevestigd.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gerucht: Deze week nieuwe Nintendo Direct Verrast door Apex Legends - Gamer.nl Podcast 213
4

Reacties op: Handelsmerk voor Watch Dogs 3 hint naar release op next-gen

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • fonsrutte

  • 11 februari 2019 11:12
  Als Ubisoft Watch Dogs nou eens een game kan laten zijn die niet heel duidelijk een AC in een ander jasje is dan zou ik deze wel overwegen te spelen.
  Met AC Odyssey hebben ze echt een hele goeie game afgeleverd, ik hoop dat ze dat ook met WD kunnen doen. Neem je tijd Ubisoft, je hebt laten zien dat je het kan.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  clandestine666

  • 11 februari 2019 11:56
  Ik vond het eerste deel wel leuk, de tweede sprak me een stuk minder aan vanwege de overduidelijke hipster-saus waarmee het was overgoten. Benieuwd waarmee ze nu op de proppen gaan komen, Londen als omgeving klinkt in ieder geval wel interessant.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  obi-twan kenobi

  • 11 februari 2019 18:41
  @clandestine666 dat had ik dus ook. Vind deel 2 ook stuk minder door die hipster personages.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  poklaan

  • 12 februari 2019 01:54
  "De reden hiervoor zou volgens de Youtuber zijn dat de game voor consoles in de maak is die nog niet zijn aangekondigd."
  Klopt natuurlijk niets van, dat je een handelsmerk opnieuw aan zou moeten vragen omdat je je product op een ander nieuw product wilt uitbrengen is gewoonweg dom gelul. Ik heb ff het nieuwe handelsmerk vergeleken met oude de oude Watch Dogs handelsmerken, en dan zie je dat het volgende stukje tekst bij de omschrijving is toegevoegd:
  "providing an on-line computer game for others over global and local area computer networks"
  Gewoon een kleine update, verder hoeven we er niets achter te zoeken

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.