Handelsmerk 'Halo: The Endless' gevonden

Handelsmerk 'Halo: The Endless' gevonden

Fans zijn op een vastgelegd handelsmerk genaamd 'Halo: The Endless' gestuit.

In de pas uitgekomen campagne van Halo Infinite wordt gehint naar The Endless. Het lijkt er op dat het handelsmerk op een soort uitbreiding of downloadbare content wijst waarmee het verhaal van Halo Infinite wordt uitgebreid. Mogelijk houdt het ook verband met nieuwe content in de multiplayer van Halo Infinite.

Ontwikkelaar 343 Industries gaf eerder al aan dat Halo Infinite onderdeel is van een tienjarig traject, waarbij gedurende het decennium nieuwe content aan de game moet worden toegevoegd.

Halo Infinite ontving een 9 op Gamer.nl: "Halo Infinite brengt de reeks terug naar waar het twintig jaar geleden begon. Terug naar de eenzame supersoldaat, een praatgrage AI-compagnon en schietpartijen die geheid uitmonden in een heerlijke chaos van kleurrijke explosies en gillende aliens. Terug naar een verrassend soepel spelende multiplayer, waar dankzij diezelfde chaos geen twee potjes hetzelfde zijn. Terug naar een game die we oneindig lang willen blijven spelen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb net een paar missies gedaan en zit verder alleen maar te verkennen

0
test

@hulstpower Heb mijn eerste run op normal gedaan wilde zsm het verhaal weten hahah ben nu op legendary bezig maar dat is echt abnormaal bij de eerste boss al pff en ik maar denken oh ik verken alles wel in die run :p

0
test

@RJ-XSX ok ik speel dus heel langzaam op normal, en hunters zijn echt al sterk daarop Benieuwd op legendary dan

0

Aanbevolen voor jou