Er is verder nog niets bekend over het handelsmerk en of het een nieuwe game in de Gears of War-franchise betreft. Epic laat aan Eurogamer weten dat het "op dit moment geen nieuws mee te delen heeft".

Kinect

Het gerucht ging eerder dat Microsoft in december een nieuwe Gears of War-titel zou aankondigen, die geschikt zou zijn voor gebruik met Kinect, de bewegingsgevoelige techniek voor de Xbox 360. De game zou volgens de geruchten op de Spike TV VGA's uit de doeken worden gedaan, maar dit is niet gebeurd. Het is niet bekend of Gears of War: Exile te maken heeft met deze geruchten.

Meer Gears of War

Dit jaar verschijnt het derde deel in de Gears of War-reeks op Xbox 360. In Gears of War 3 neemt Marcus Fenix het samen met Dom Santiago weer op tegen de locust, die de mensheid naar de afgrond heeft gedreven. Ook werd onlangs bekend dat er een Gears of War-collectie op komst is, al is deze vooralsnog alleen voor de Verenigde Staten bevestigd. De collectie bevat Gears of War, Gears of War 2 en de All Fronts-bundel van het tweede deel.