Halve gig grote, Duitstalige Knightshift demo online | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het spel Knightshift is momenteel enigszins in opspraak omdat het Duitse magazine Gamestar een review van een betaversie plaatste en de mankementen van deze versie sterk aanrekende. Zuxxex won de rechtzaak tegen Gamestar en de editie van het magazine met de review erin is uit de winkels gehaald. De beste manier om de mensen dan te overtuigen dat je spel wél goed is, is natuurlijk middels een demoversie. En zie daar, nog geen vier dagen na de uitspraak staat de demo voor je klaar.

De demo kent alleen een tweetal factoren waar niet iedereen blij mee zal zijn. Ten eerste is de demo volledig in het Duits en daarnaast is de demo maar liefst 493 MB groot. Bijna een halve gigabyte dus! Je krijgt hiervoor wel 5% van het volledige spel dus de demo zou je een goede impre ie moeten geven.

Het spel is van hetzelfde team als Earth 2150 en het combineert een RTS met een RPG en voegt daar de nodige humor aan toe. Of zoals de makers het zelf, op algebraïsche wijze uitdrukken: Warcraft 3 + Neverwinter Nights + Monty Python = Knightshift! Of het spel echt zo goed is als de som van deze drie dingen, kan je uitvinden door de demo te downloaden bij GamersHell, ComputerGames.ro of Krawall.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou