Halo-website vernieuwd voor Halo: The Master Chief Collection | Gamer.nl

Halo-website vernieuwd voor Halo: The Master Chief Collection | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Op zijn blog laat 343 Industries weten dat onder andere de profiel- en communitypagina's vernieuwd zijn en dat mensen nu ook hun mening kunnen geven middels polls. Ook worden evenementen weergegeven in een kalenderpagina en hebben de forums een nieuwe engine gekregen.

Tijdens de lancering van Halo: The Master Chief Collection verandert de naam van de site ook: deze heet dan niet langer Halo Waypoint, maar The Halo Channel. Dan komen er ook mobiele apps en een Xbox One-app voor Halo Channel uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou