Nieuws

Halo Wars: Definitive Edition deze week op Steam verkrijgbaar

Geen cross-play tussen Windows Store- en Steam-versie

Geschreven door Brian Artiles Govita op
Microsoft heeft een nieuwe trailer voor Halo Wars: Definitive Edition uitgebracht, waarin wordt vermeld dat de game 20 april verschijnt op Steam.

De game staat in de lijst met binnenkort te verschijnen titels op Steam. Halo Wars: Definitive Edition was eerder al op pc verkrijgbaar voor spelers die Halo Wars 2: Ultimate Edition kochten.

Halo Wars: Definitive Edition is een verbeterde versie van het origineel inclusief alle dlc, verbeterde graphics en nieuwe achievements. De multiplayer van de game bevat echter geen cross-play. Spelers die de game via de Windows Store aangeschaft hebben kunnen dus niet samen met Steam-gebruikers de multiplayermodi van de game spelen.

Halo Wars en het vervolg zijn beschikbaar op zowel Xbox One als pc. Lars noemde het tweede deel in de Gamer.nl-recensie net als het origineel een beetje braaf en simpel, maar wel loyaal aan de franchise.

Dit artikel delen:

Lees meer

Deze week op Steam: Syberia 3, Guardians of the Galaxy en meer Nieuwe gameplay Crash Bandicoot N. Sane Trilogy toont klassiek level
0

Reacties op: Halo Wars: Definitive Edition deze week op Steam verkrijgbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.