Halo Wars 2 bevat geen cross-play tussen Xbox One en Windows 10 | Gamer.nl

Halo Wars 2 bevat geen cross-play tussen Xbox One en Windows 10 | Gamer.nl

Halo Wars 2 gaat geen mogelijkheid bieden om spelers op Xbox One en Windows 10 tegen elkaar te laten spelen. Dit bevestigt Dan Ayoub, hoofd van ontwikkelaar 343 Industries, tegenover href="http://www.eurogamer.net/articles/2016-06-14-halo-wars-2-does-not-feature-cross-platform-play">Eurogamer</a>.<br></p>

Volgens Ayoub is cro -play tu en de platforms wel onderzocht bij 343. "Cro -play is iets waar we vroeg in de ontwikkeling naar hebben gekeken. We zijn in ontwikkeling sinds 2014. Maar toen we keken naar onze planning en ontwerpkeuzes, hebben we de focus gelegd op andere dingen, wat uiteindelijk Xbox Play Anywhere is geworden."

Met Xbox Play Anywhere is het mogelijk om een game aan te schaffen voor Xbox One en deze gratis te ontvangen op pc's met Windows 10 of vice versa. Ook achievements en savesgames kunnen worden meegenomen dankzij dit nieuwe initiatief. Microsoft heeft aangekondigd dat games als Gears of War 4, Forza Horizon 3, Sea of Thieves en Killer Instinct ook Xbox Play Anywhere gaan ondersteunen.

Volgens Ayoub gaat 343 in de toekomst kijken naar cro -play bij toekomstige games in de Halo Wars-franchise. "Cro -play is iets waar we enthousiast over zijn voor de nabije toekomst, maar voor Halo Wars 2 richten we ons op Play Anywhere."

Halo Wars 2 wordt 21 februari 2017 beschikbaar gesteld voor Xbox One en Windows 10.

E3 2016
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou