Nieuws
Halo Infinite

Halo-vacature is volgens 343 Industries voor Halo Infinite

En dus niet voor een andere Halo-game

Geschreven door Michel Musters op
De vacature van 343 Industries is voor een rol binnen de Halo Infinite-ontwikkeling en dus niet voor een andere Halo-game.

Eerder deze week verscheen er een vacature van de ontwikkelaar online waarin er naar een producent werd gezocht die kan helpen met "de ontwikkeling van een nieuw project in het Halo-universum". Door de beschrijving gingen de meesten er van uit dat het om een game naast Halo Infinite ging.

Dat blijkt niet het geval te zijn, zo heeft community manager John Junyszek gemeld. "Ik heb wat gegraven en kan bevestigen dat dit voor een rol binnen de Halo Infinite-ontwikkeling is. Het is standaard taalgebruik die we toepassen op onze vacatures. Vorige zomer zagen we ook al dat er aandacht aan een vacature werd gegeven, en dat was ook voor Infinite."

Halo Infinite moet ergens eind dit jaar verschijnen, nadat het spel vorig jaar werd uitgesteld. Het spel komt uit op Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De multiplayer wordt free-to-play.

Dit artikel delen:

Lees meer

Mogelijke rechtszaak tegen Sony vanwege drift in PlayStation 5-controller 'Call of Duty wordt dit jaar ontwikkeld door Sledgehammer Games'
0

Reacties op: Halo-vacature is volgens 343 Industries voor Halo Infinite

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.