Halo: The Master Chief Collection krijgt langverwachte patch | Gamer.nl

Halo: The Master Chief Collection krijgt langverwachte patch | Gamer.nl

343 Industries heeft een nieuwe patch aangekondigd voor Halo: The Master Chief Collection. Dit maakte de ontwikkelaar bekend via een blogpost.

Op de blog wordt onder andere een aankondigingstrailer getoond voor de Enhanced-versie van de game voor de Xbox One X. Deze patch is nu beschikbaar voor de game.

Eerder werd aangekondigd dat Halo: The Master Chief Collection toegevoegd zou worden voor de Xbox Game Pa . De game komt volgens de trailer op 1 september beschikbaar via Game Pa .

Sinds het verschijnen van de Halo-game kampten het met meerdere problemen, met name in online elementen en andere kleine details. Met het uitbrengen van deze patch hoopt Microsoft deze problemen permanent op te kunnen lo en. Dit lijkt echter voorlopig de laatste update te zijn voor de game.

De patch werd in oktober 2017 al genoemd op het Twitter-kanaal van Halo.

De Master Chief Collection verscheen in 2014 voor de Xbox One en bracht Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, en Halo 4 naar de nieuwe console van Microsoft. Later werd de campaign van Halo 3: ODST ook beschikbaar gesteld. De laatste game in de serie die gemaakt werd door Bungie, Halo Reach, is nooit verschenen voor Xbox One, maar is wel speelbaar via backwards compatibility.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou