Halo: The Master Chief Collection-bèta uitgesteld

Halo: The Master Chief Collection-bèta uitgesteld

De publieke bèta van Halo: The Master Chief Collection wordt uitgesteld. Een nieuwe mogelijke datum voor een testperiode, die eerst in april stond gepland , wordt nog niet gegeven.

Brian Jarrard, community manager van 343 Industries, zei begin deze maand op Twitter dat hij hoopte dat de eerste publieke bèta-tests van Halo: The Master Chief Collection in april van start zouden gaan. Jarrard heeft nu echter bekendgemaakt dat deze eerste 'vluchten' van het spel zijn uitgesteld.

In zijn bericht op Twitter zegt Jarrard dat The Master Chief Collection een complex project is om aan te werken. Hij wil transparant zijn richting de fans, maar dit betekent ook dat hij teleurstellende informatie moet delen, zoals het uitstellen van deze bèta. Jarrard verzekert dat het ontwikkelteam verder werkt aan het project, maar zegt dat de eerste publieke bèta-periode dus later gaat plaatsvinden dan oorspronkelijk werd gedacht. Binnenkort wordt er meer informatie gedeeld.

Twee weken geleden waarschuwde Jarrard al in een Halo Insider-blogpost dat er nog steeds hoop was voor een publieke bèta in april, maar dat het ook mogelijk is dat deze plannen niet door kunnen gaan. In een nieuw bericht op de website legt hij nu uit dat het ontwikkelteam wil voldoen aan de verwachtingen van pc-spelers. Dit blijkt echter een grotere uitdaging te zijn dan vooraf werd gedacht en Jarrard wil dan ook nog geen nieuwe datum geven voor een mogelijke testperiode.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Beter nu even uitstellen dan straks in al die kutbugs zitten waardoor niemand meer wil spelen. Denk ik dan maar. Desalniettemin balen want ik heb echt zin om het te testen.

0

Aanbevolen voor jou