Nieuws

Halo: The Master Chief Collection-bèta uitgesteld

Community manager wil nog geen nieuwe datum geven

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
De publieke bèta van Halo: The Master Chief Collection wordt uitgesteld. Een nieuwe mogelijke datum voor een testperiode, die eerst in april stond gepland , wordt nog niet gegeven.

Brian Jarrard, community manager van 343 Industries, zei begin deze maand op Twitter dat hij hoopte dat de eerste publieke bèta-tests van Halo: The Master Chief Collection in april van start zouden gaan. Jarrard heeft nu echter bekendgemaakt dat deze eerste 'vluchten' van het spel zijn uitgesteld.

In zijn bericht op Twitter zegt Jarrard dat The Master Chief Collection een complex project is om aan te werken. Hij wil transparant zijn richting de fans, maar dit betekent ook dat hij teleurstellende informatie moet delen, zoals het uitstellen van deze bèta. Jarrard verzekert dat het ontwikkelteam verder werkt aan het project, maar zegt dat de eerste publieke bèta-periode dus later gaat plaatsvinden dan oorspronkelijk werd gedacht. Binnenkort wordt er meer informatie gedeeld.

Twee weken geleden waarschuwde Jarrard al in een Halo Insider-blogpost dat er nog steeds hoop was voor een publieke bèta in april, maar dat het ook mogelijk is dat deze plannen niet door kunnen gaan. In een nieuw bericht op de website legt hij nu uit dat het ontwikkelteam wil voldoen aan de verwachtingen van pc-spelers. Dit blijkt echter een grotere uitdaging te zijn dan vooraf werd gedacht en Jarrard wil dan ook nog geen nieuwe datum geven voor een mogelijke testperiode.

Dit artikel delen:

Lees meer

Minecraft-bedenker Notch niet welkom op tienjarig jubileum Nieuwe maps, wapens, modi en meer in Black Ops 4: Operation Spectre Rising
1

Reacties op: Halo: The Master Chief Collection-bèta uitgesteld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Jeroennn

    • 30 april 2019 17:16
    Beter nu even uitstellen dan straks in al die kutbugs zitten waardoor niemand meer wil spelen. Denk ik dan maar. Desalniettemin balen want ik heb echt zin om het te testen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.