Halo-televisieserie moet een andere kant van Master Chief tonen

Halo-televisieserie moet een andere kant van Master Chief tonen

De aankomende Halo-televisieserie moet een andere kant van de Master Chief tonen.

Dat laat 343 Industries' Kiki Wolfkill weten in een video van IGN, die hieronder is te bekijken. "De grootste uitdaging van het maken van een serie gebaseerd op de game is dat het spel ontworpen is om je in het harnas van Chief te plaatsen. We vragen van mensen die de serie gaan kijken om dat naast hun neer te leggen. We gaan een kan van Chief tonen die je niet ziet in de games." Ze vervolgt: "In de televisieserie willen we iets nieuws met Halo doen. We willen dat mensen het anders ervaren, en dat is veel verantwoordelijkheid."

De serie gebaseerd op Halo werd al in 2013 aangekondigd, maar het had wat voeten in de aarde voordat het project van de grond kwam. De productie van de show is inmiddels geruime tijd aan de gang. Het eerste seizoen van de serie krijgt negen afleveringen. Acteur Pablo Schreiber vertolkt Master Chief, Natascha McElhone speelt Dr. Halsey, Jen Taylor doet de stem van Cortana en Shabana Azmi speelt admiraal Margaret Parangosky. De serie moet volgend jaar op Paramount+ lanceren.

Eind dit jaar komt de volgende game in de Halo-reeks, Halo Infinite, uit. Het spel heeft nog geen precieze releasedatum, maar verschijnt op Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De multiplayer wordt free-to-play.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hm. Jammer dat er geen sexy Mistress Chief is.

0

@LordLuc Misschien moet je even porno gaan kijken ipv zo kansloos te gaan reageren ;)

0
test

@brushaway Je reageert offtopic. En op de man spelen. Tsk tsk.

0

Aanbevolen voor jou