Halo: Reach Defiant Map Pack komt in maart | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het downloadbare contentpakket bevat drie verschillende arena's voor de multiplayermodus van Halo: Reach en zal 800 Microsoft-punten, of ongeveer 9,60 euro, kosten. Op de drie speelvelden kunnen spelers bovendien 150 Achievement-punten behalen.

De eerste map heet Condemned en speelt zich af op Orbital Station Gamma, een groot ruimtestation dat zich in een baan om de planeet Reach bevindt. Condemned ondersteunt zes tot twaalf spelers en verschillende speltypes zoals Team Slayer, Team Objective en Free for All.

In Highlands bevindt de speler zich in het streng geheime Military Wilderne Training Preserve op Reach. De Preserve is een groot, bebost gebied waarin Spartan-supersoldaten werden getraind nog voordat de oorlog met de Covenant begon. Highlands biedt een uitgebreid slagveld voor acht tot zestien spelers in Big Team Battle, Team Slayer en Team Objective.

Unearthed is een grote titaniummijn en raffinaderij in de civiele Viery-sector van de planeet. Unearthed geeft maximaal vier spelers de mogelijkheid om een tegenaanval te starten tegen de Covenant in Firefight en Firefight-speltypes zoals Generator Defense.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou