Het Defiant Map Pack kost 800 Microsoft-punten, ongeveer 9,60 euro. Het pakket bevat drie nieuwe arena's voor de multiplayermodus, te weten Condemned, Highlands en Unearthed. Tevens zijn er nieuwe Achievements te behalen na het downloaden van dit pakket.

Defiant Map Pack

De eerste map heet Condemned en speelt zich af op Orbital Station Gamma, een groot ruimtestation dat zich in een baan om de planeet Reach bevindt. Condemned ondersteunt zes tot twaalf spelers en verschillende speltypes zoals Team Slayer, Team Objective en Free for All.

In Highlands bevindt de speler zich in het streng geheime Military Wilderness Training Preserve op Reach. De Preserve is een groot, bebost gebied waarin Spartan-supersoldaten werden getraind nog voordat de oorlog met de Covenant begon. Highlands biedt een uitgebreid slagveld voor acht tot zestien spelers in Big Team Battle, Team Slayer en Team Objective.

Unearthed is een grote titaniummijn en raffinaderij in de civiele Viery-sector van de planeet. Unearthed geeft maximaal vier spelers de mogelijkheid om een tegenaanval te starten tegen de Covenant in Firefight en Firefight-speltypes zoals Generator Defense.