Nieuwe foto van Halo-acteur Pablo Schreiber uitgebracht

Nieuwe foto van Halo-acteur Pablo Schreiber uitgebracht

Via het officiële Twitter-kanaal van Halo is een foto getweet van Pablo Schreiber, href="https://gamer.nl/artikelen/nieuws/pablo-schreiber-speelt-de-master-chief-in-halo-televisieserie/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">de acteur die de rol van Master Chief op zich neemt</a> in de aankomende tv-serie.

In de foto is Schreiber te zien met de helm van Master Chief tijdens een bezoek aan Halo-ontwikkelaar 343 Industries. "Bedankt voor het bezoekje aan de studio, Chief", meldt de tweet.

Het is al een tijd bekend dat er een live-actie serie komt van Halo. Het duurt echter nog wel even voordat de serie wordt uitgebracht. Hoewel de serie al sinds 2018 in de maak is, wordt deze pas in 2021 verwacht. In eerste instantie worden tien afleveringen uitgezonden van elk een uur lang.

Producent Showtime nauw samen met 343 Industries, Levine van Showtime laat het volgende weten in een interview met Deadline:“We hebben het geluk gehad dat 343 Industries bij elke stap met ons samenwerkte. Ze zijn een geweldige bron geweest voor het suggereren van dingen die we niet wisten en geven ook goed aan wanneer iets de canon schendt.” Hij zegt verder dat ze wel nieuwe dramatische elementen gaan verkennen terwijl ze wel dicht bij de canon blijven.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mmm iets om naar uit te kijken!, zeker als de ontwikkelaar er aan meewerkt.

0
test

@Floks precies! Wij houden onze ogen wijd open, ik hoop erop dat het net zo goed wordt als de games :)

0

Aanbevolen voor jou