GameSpyDaily bericht dat in de nieuwste editie van PC Gamer te lezen is dat Breed, de Halo-killer van de minder dan 10 man sterke Duitse ontwikkelaar Brat Designs, is verschoven naar de lente van 2003. Hoewel deze mededeling niet van Brat zelf komt, is het onwaarschijnlijk dat Pc Gamer dit gewoon uit de lucht gevist heeft. Maar het gaat nog steeds om een onbevestigd gerucht. The latest edition of the UK magazine PC Gamer has a quote in it stating:

"Finally Stop Press news is that Breed, Brat Designs shooter has suffered some big slippage. We were planning on bringing you an in depth look next month, but the games now been put back to Spring 2003. It still looks spookily like Halo though."

Momenteel staat Breed nog steeds voor eind 2002. Het spel zal worden uitgegeven door het Duitse CDV, en het zal niet de eerste keer zijn dat een spel onder deze uitgever nogal wat verschuivingen door maakt (zie: Divine Divinity en Neocron). Of Breed in 2003 grafisch nog wel mee kan is ook nog maar de vraag, want hoe meer screenshots er verschijnen hoe minder indruk ze beginnen te maken, zeker met de PC versie van Halo op komst. En van het Poolse Techland krijgen we ook nog Chrome, dat er hoe langer hoe beter uit begint te zien. Maar we blijven duimen voor de jongens bij Brat design en hopen dat ze er wat moois van maken!