343 Industries: Halo Infinite wordt 'spirituele reboot'

343 Industries: Halo Infinite wordt 'spirituele reboot'

In een href="https://www.ign.com/articles/2019/02/28/halo-infinite-will-be-a-spiritual-reboot-for-the-franchise-ign-unfiltered"><b>interview met IGN</b></a> heeft Bonny Ross, hoofd van 343 Industries, aangegeven dat Halo Infinite een “spirituele reboot” wordt. Het interview ging vooral over de ontwikkeling van Halo Infinite, maar er is veel meer besproken dan alleen dat.

Halo Infinite wordt gezien als een soort Halo 6, maar het team van 343 Industries geeft ook aan dat ze al hun ervaringen met de franchise meenemen voor het ontwikkelen van deze compleet nieuwe Halo. “We noemen het een soort van spirituele reboot”, aldus Ross.

Halo Infinite

Ross geeft aan dat 343 geweldige leermomenten had met de franchise. Zo hebben ze een hoop geleerd van de Master Chief Collection, de multiplayer lobby in Halo 4, en de aanpak met REQ-pakketten en gratis maps in Halo 5 multiplayer.

Ross geeft aan dat het team een hoop tijd heeft gehad om te reflecteren op fouten en te bedenken wat Halo voor ze betekent. “Het heeft misschien twee games geduurd en we hebben goede en slechte dingen gedaan, maar we weten wat Halo voor ons betekent. Het gaat om hoop en bewondering, om moed en humaniteit, maar ook zeker over een gemeenschap en het bij elkaar brengen van die gemeenschap”, zegt Ross.

We weten nog niet wat de releasedatum van Halo Infinite is. De game laat sowieso iets langer op zich wachten, want 343 wil het team sparen en een crunch voorkomen. De hoofdpersoon zal Master Chief zijn na zijn gedeeltelijke optreden in Halo 5. Verder weten we dat Halo Infinite gebruik zal maken van microtransacties, maar niet van lootboxen. En de game wordt beschikbaar gesteld voor pc en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Woo, PC. meh, microtransacties. Woo, Master Chief. Meh, reboot.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Wat mij betreft kan Halo juist een reboot gebruiken. Terug naar de basis, grootse levels à la Halo 1, 2 en 3, de Covenant en Flood als vijand en coöp. Met de kracht van een nieuwe console. Heerlijk! Dat geneuzel met die Forerunners kunnen ze ook wel achterwege laten

0

Aanbevolen voor jou