Halo Infinite wordt niet op The Game Awards getoond

Halo Infinite wordt niet op The Game Awards getoond

Er worden geen nieuwe beelden van Halo Infinite tijdens The Game Awards uitgezonden.

Dat meldt Brian Jarrard, community director bij ontwikkelaar 343 Industries, op Reddit. Elke december worden The Game Awards uitgezonden, waar niet alleen awards aan games worden uitgereikt, maar ook veel nieuwe trailers van aankomende spellen worden uitgezonden. Om teleurstelling te voorkomen, heeft Jarrard gemeld dat fans niet op Halo Infinite hoeven te hopen.

"Het kost enorm veel werk om een demo of iets dergelijks voor The Game Awards in elkaar te zetten", aldus Jarrard. "Dat zou onze mijlpalen voor de feestdagen in de weg staan. Ik weet dat het moeilijk is om te wachten, maar het team gaat deze extra tijd zoveel mogelijk benutten. We zijn van plan om ons in de toekomst op ons best te tonen en meer transparantie en dialoog te bieden."

Toch hoeven fans niet geheel teleurgesteld te zijn: "We hopen dat we in de komende paar weken een flinke update kunnen geven, zodat we na de feestdagen deze reis opnieuw kunnen beginnen." Wat er precies onder die update valt, is niet bekend.

Halo Infinite had eigenlijk op de lancering van Xbox Series X en Xbox Series S vorige week beschikbaar moeten zijn. Deze zomer werd de game onthuld, maar reacties van gamers waren wisselvallig. Microsoft besloot het spel uit te stellen naar volgend jaar. The Game Awards worden dit jaar op 10 december uitgezonden.

halo infinite

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ze zijn daar behoorlijk aan het puin ruimen. Erg dapper besluit om de game uit te stellen.

0

@wazp denk dat jij niet eens zo ver ernaast zit met ruim na de lente 😂

0
test

@Roy36NL alsof ik t aan voelde komen 😛

0
test

Deze word op e3 pas weer denk ik volle glory getoond denk ik. Misschien wel hellblade 2 op game awards.

0

Aanbevolen voor jou