Nieuws
Halo Infinite

Halo Infinite-update laat spelers alle helmvizieren gebruiken

Nieuwe drop pod moet morgen uitkomen

Geschreven door Michel Musters op
Een update die morgen voor Halo Infinite uitrolt laat spelers alle helmvizieren die zijn ontgrendeld gebruiken op armor cores naar keuze.

Dat schrijft 343 Industries in een blogpost. Het gaat om een nieuwe drop pod, zoals de kleinere updates van Halo Infinite ook wel worden genoemd. Voorheen zaten de verschillende vizieren vergrendeld aan de diverse armor cores, maar straks kunnen die naar gelieve gebruikt worden op elke armor core. Zo kunnen straks ook specifieke Mark VII-vizieren op alle Mark VII-helmen gedragen worden.

Verder zorgt de update er voor dat uitdagingen via het pauzescherm tijdens potjes bekeken kunnen worden. De uitdagingen worden echter niet in real-time geüpdatet - pas aan het einde van het potje wordt dat gedaan.

Tot slot worden er ook een ranked Doubles-playlist een social Team Doubles-playlist toegevoegd, al gaan die pas een paar weken na de drop pod live. 

Onlangs werd een test voor de campagne co-op gehouden in Halo Infinite. De campagne co-op moet ergens in de loop van deze maand voor iedereen beschikbaar komen. Verwacht wordt dat een bètatest voor de Forge-modus ergens in september wordt gehouden.

Halo Infinite

Dit artikel delen:

Lees meer

PUBG-makers werken aan game gebaseerd op Koreaanse fantasiereeks Behaviour Interactive komt met openwereldpuzzelgame Project S
2

Reacties op: Halo Infinite-update laat spelers alle helmvizieren gebruiken

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • CilPhollins

  • 8 augustus 2022 17:18
  Wauw….

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Riyakuya

  • 9 augustus 2022 10:14
  Ik snap niet waarom ze niet alle armoe onderdelen bruikbaar maken op alle armors. Je weet wel.. zoals voorgaande Halo games dat deden.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.