Halo Infinite-spelers ontvangen vanaf vandaag meer XP per potje

Halo Infinite-spelers ontvangen vanaf vandaag meer XP per potje

De eerste zes multiplayerpotjes van de dag leveren vanaf vandaag meer XP op in Halo Infinite.

Dat heeft 343 Industries aangekondigd. Later vandaag moet een update worden uitgerold waarmee dit wordt bewerkstelligd. Het eerste potje van een dag levert nu 300 XP op, het tweede en derde potje elk 200 XP en het vierde, vijfde en zesde potje elk 100 XP. Vanaf het zevende potje wordt er 50 XP verdiend.

343 Industries hoopt dat dit de progressie van de Battle Pass in de game verbetert. Sinds de lancering van de multiplayer eerder deze maand waren er veel klachten over de traagheid van die progressie, die met dergelijke updates verbeterd moet worden. 

Eerder gaf de ontwikkelaar al een update uit voor de multiplayer. Daarmee werden Play 1 Game-uitdagingen en wekelijkse uitdagingen toegevoegd, en werd de lengte van een 2XP-boost ook verdubbeld, maar dat bleek niet afdoende te zijn.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is officeel nog beta en ze passen het gewoon aan wat community vraagt, dus hopelijk ook snel crossplay uit dan ben ik tevreden al die skins maakt mij toch niks uit.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@CroniC ja ik snap het ook niet. Vorige post zei iemand ook al dat winnen of verliezen niks uit maakt....

0
test

@CroniC Klopt enkel aanwezig zijn in de game geeft je deze xp, daarnaast kan je challenges completen die redelijk random zijn. Je prestaties voegen niets toe en dat zijn hopelijk de aanpassingen waar ze aan zullen werken.

0
test

@FishSt1ck klinkt heel vreemd. Aanwezig zijn is genoeg....

0

Aanbevolen voor jou