'Halo Infinite nog altijd gepland voor 2021, ook voor Xbox One'

'Halo Infinite nog altijd gepland voor 2021, ook voor Xbox One'

Ondanks de geruchten heeft 343 Industries opnieuw bevestigd dat Halo Infinite gepland staat voor 2021 en ook naar Xbox One komt.

Eerder deze week deden er geruchten de ronde dat Halo Infinite mogelijk pas in 2022 uitkomt. De game werd eerder deze zomer uitgesteld - oorspronkelijk had de shooter eind dit jaar als lanceringsgame voor de Series X moeten uitkomen.

John Junyszek, de community manager van 343 Industries, laat nu op social media weten dat het spel toch echt in 2021 uit moet komen. Ook drukt hij geruchten over de annulering van de Xbox One-versie de kop in. Het spel staat gepland voor Xbox Series X, Xbox One en pc, en die systemen moeten volgens Junyszek niet veranderen.

Hoewel dit tussen nu en de lancering natuurlijk nog kan veranderen, moet de herbevestiging van 343 Industries fans wat geruststellen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat is mooi, wil deze graag spelen en niet perse voor 1 game al meteen een nieuwe console moeten kopen.

0
test

Zo zie je maar weer dat je beter kan wachten met fake news te verspreiden. En ja; ik kijk nu ook naar gamer.nl die graag gehoor geeft aan geruchten, al dan niet benoemd dat het een gerucht betreft (was in dit geval wel zo trouwens). En of het bewust is of niet, ik krijg er altijd een zure smaak van in mijn mond als platforms op deze manier in een kwaad daglicht worden gezet. Je kweekt daar een negatieve vibe mee, terwijl dat heel niet nodig blijkt te zijn. Ja het is zonde dat Halo uitgesteld is, maar ik ben er van overtuigd dat het for the better is. Als een game zoveel aandacht trekt dan wil je het perfect hebben. Kijk bijv. naar tLoU2. Het moet gewoon goed zijn. Dat is het nieuws wat we gekregen hebben; klaar. Al die random meuk die daar achteraan komt; laat het lekker zitten, wacht gewoon op nieuws uit eerste hand. We lezen hier niet de Story of de Prive. Microsoft heeft deze nieuwe generatie genoeg (soms zelfs teveel haha) van zich laten horen, dus als er nieuws is komen ze er heus wel mee. Lijkt mij voor een gamesite beter dan een platform dat constant zijn kaken op elkaar houdt. We zijn er bijna mensen, dan kunnen we eindelijk los op de nieuwe gen. Laat het een feestje voor gamers worden.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Daar zijn we inderdaad nog steeds kwaad over, laat dat duidelijk zijn. hehe.. (maar echt!) .. Nee, oke. Ik geef je gelijk dat er verschil is tussen geruchten en fake-news.. maar laten we dan wel stellen dat de bron van een gerucht essentieel is om er überhaupt gehoor aan te geven. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat als jan en alleman iets roept dit gepost wordt. Anders zouden jij en ik ook een duit in het zakje kunnen doen. Waar het mij om gaat is dat er door sommige van die geruchten een hele negatieve tendens wordt gecreëerd.. welke zwaar onterecht is; maar niet door iedereen juist geprocessed wordt waardoor dit gevoel blijft hangen. Hierdoor verliest een onpartijdige nieuws partij zijn geloofwaardigheid en is vaak de reden dat ze overkomen en beschuldigd (mede door mij) als biased.

0

Aanbevolen voor jou