Halo Infinite niet aanwezig bij X018-evenement | Gamer.nl

Halo Infinite niet aanwezig bij X018-evenement | Gamer.nl

De aankomende game van ontwikkelaar 343 Industries, Halo Infinite, gaat niet verschijnen bij het X018-evenement. Dit maakt community director van 343, Brian Jerrard bekend via Twitter.

In september maakte Microsoft bekend wederom X0-evenementen te gaan organiseren. Bij deze evenementen kondigt Microsoft aankomende games aan en wordt er ander game-gerelateerd nieuws bekendgemaakt. Het eerstvolgende X0-evenement gaat in november 2018 van start in Mexico City.

Met de aankondiging van dit evenement zijn mensen gaan speculeren over de games die aanwezig zullen zijn. Onder deze games bevindt zich ook Halo Infinite, een nieuwe titel uit de franchise die bij de afgelopen E3 werd aangekondigd door 343 Industries. Bij de aankondiging werd een trailer getoond die beelden liet zien van de nieuwe Slipspace game-engine.

Halo Infinite

Op een vraag van een Twitter-gebruiker of de ontwikkelaar meer informatie los gaat laten over de game op X018 zei community director, Brian Jerrard, dat er momenteel geen plannen waren om op het evenement meer bekend te maken over de game.

Halo Infinite lijkt in zijn huidige status momenteel nog wel enige tijd verwijderd te zijn van een eventuele lancering. Het lijkt daarmee ook een logische keuze van de ontwikkelaar om te wachten met het uitbrengen van info over de game totdat er iets is dat van waarde kan zijn voor de fans. Hiermee oogt het meer logisch om het volgende nieuws te verwachten bij E3 in 2019.

Er is momenteel nog geen releasedatum bekend.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou