Halo Infinite-multiplayer lanceert mogelijk aanstaande maandag al

Halo Infinite-multiplayer lanceert mogelijk aanstaande maandag al

Het lijkt er steeds meer op dat de free-to-play multiplayer van Halo Infinite aanstaande maandag al lanceert, in plaats van op 8 december.

Gisteren en vandaag hintten diverse insiders op Twitter dat de multiplayer aanstaande maandag al lanceert, bijna een maand voor de naar buiten gecommuniceerde releasedatum. Eén van de meest prominente insiders die van zich liet horen is Nate the Hate, ook bekend als NateDrake van het ResetEra-forum. Ook hij claimt dat de multiplayer maandag uitkomt.

In de Xbox Store was daarnaast code te vinden waarop de datum 15 november - oftewel aanstaande maandag - te vinden is. Die dag viert Microsoft ook het jubileum van het Xbox-merk. Microsoft heeft de datum inmiddels weer aangepast. Fans speculeren nu dat Microsoft die viering extra feestelijk maakt met de plotselinge lancering van de multiplayer van Halo Infinite.

Tot slot is halo.xbox.com op moment van schrijven down. Ook ging het Xbox Twitter-account gisterenavond offline, al is dit account nu weer online. Het ging waarschijnlijk om een fout. Microsoft of 343 Industries hebben de geruchten rondom de multiplayer nog niet ontkend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zou fijn zijn, ik heb dan namelijk vakantie

0
test

Lekker! Kan niet wachten om te beginnen

0

Aanbevolen voor jou