Halo Infinite moet in de herfst van 2021 uitkomen

Halo Infinite moet in de herfst van 2021 uitkomen

Halo Infinite moet ergens in de herfst van 2021 uitkomen.

Dat heeft ontwikkelaar 343 Industries gemeld in een nieuwe blogpost op Halo Waypoint. De game zou in eerste instantie op de lancering van de Xbox Series X en Series S verschijnen, maar werd nog voor die tijd uitgesteld naar volgend jaar. Een schatting van wanneer de game in 2021 uit zou komen was er tot voor kort echter nog niet.

Zoals eerder aangekondigd, komt de multiplayer van de game als free-to-play modus uit. Wel kunnen mensen die het spel kopen op exclusieve customisatie in de multiplayer rekenen. De multiplayermaps moeten daarnaast erg uitgebreid worden en zelfs een dag- en nachtcyclus krijgen.

Halo Infinite
Halo Infinite
Halo Infinite

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Goed dat 343 industries de tijd neemt om de game te verbeteren. Uitstel is naar mijn idee slimmer dan een “matige” Halo uitbrengen. Het is een belangrijke titel voor Xbox en het zou goed zijn het een goede exclusive wordt zodat de Xbox wat meer munitie heeft tegen het exclusive geweld van Sony.

0
test

@AreVeeDee Ze wouden de gameplay perfect hebben zag ik vandaag op youtube kanaal waar ze deze pic bespraken en dat grafics pas later op agenda stond om perfect te maken. Maar 4k 120 was het doel en dan daarna pas zo mooi mogelijk maken. Vind het jammer dat ie uitgesteld was maar misschien voor betere.

0
test

Herfst 2021? Whaaaaat? Hun exclusive nr 1.... what a joke

0

Aanbevolen voor jou