Halo Infinite-livestream vanavond toont meer van multiplayer

Halo Infinite-livestream vanavond toont meer van multiplayer

343 Industries zendt vanavond een livestream rondom Halo Infinite uit waarin meer van de multiplayer wordt getoond.

De livestream begint vanavond om 23:00 uur Nederlandse tijd en is via Twitch te zien. Hierin wordt getoond hoe de multiplayer draait in de aankomende technische test.

Eerder deze week gingen er al geruchten dat de technische test voor Halo Insiders dit weekend zou plaatsvinden. Dat is inmiddels bevestigd. Diverse insiders hebben een uitnodiging ontvangen om vanaf aanstaande donderdag tot en met zondag deel te nemen aan de test.

De 'technical flight'-test richt zich onder andere op de Halo Waypoint-app voor mobiel en internet. Ook kunnen fans de menunavigatie voor de Battle Pass, diverse uitdagingen en de customisatie-opties verkennen. Verder moeten insiders de mogelijkheid krijgen om het tegen multiplayerbots in de Bot Arena-speellijst op te nemen. Het gaat om potjes van vier spelers tegen vier bots op Arena-maps.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben alleen benieuwd naar de (co-op) storymode eerlijk gezegd. Online PvP is beslist niet mijn sterkte punt haha.. maar allicht kijk ik ffkes wat ze hebben,.. Eerst potje voetbal.

0

Aanbevolen voor jou