Nieuws
Halo Infinite

Halo Infinite-livestream vanavond toont meer van multiplayer

De technische preview gaat inderdaad dit weekend van start

Geschreven door Michel Musters op
343 Industries zendt vanavond een livestream rondom Halo Infinite uit waarin meer van de multiplayer wordt getoond.

De livestream begint vanavond om 23:00 uur Nederlandse tijd en is via Twitch te zien. Hierin wordt getoond hoe de multiplayer draait in de aankomende technische test.

Eerder deze week gingen er al geruchten dat de technische test voor Halo Insiders dit weekend zou plaatsvinden. Dat is inmiddels bevestigd. Diverse insiders hebben een uitnodiging ontvangen om vanaf aanstaande donderdag tot en met zondag deel te nemen aan de test.

De 'technical flight'-test richt zich onder andere op de Halo Waypoint-app voor mobiel en internet. Ook kunnen fans de menunavigatie voor de Battle Pass, diverse uitdagingen en de customisatie-opties verkennen. Verder moeten insiders de mogelijkheid krijgen om het tegen multiplayerbots in de Bot Arena-speellijst op te nemen. Het gaat om potjes van vier spelers tegen vier bots op Arena-maps.

Dit artikel delen:

Lees meer

De Epos H3 gamingheadset is een instapmodel voor de audiofiele gamer Man met ooglap in Abandoned-tweet doet geruchten over Kojima opleven
1

Reacties op: Halo Infinite-livestream vanavond toont meer van multiplayer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    kleinekoosjer

    • 28 juli 2021 17:36
    Ik ben alleen benieuwd naar de (co-op) storymode eerlijk gezegd. Online PvP is beslist niet mijn sterkte punt haha.. maar allicht kijk ik ffkes wat ze hebben,.. Eerst potje voetbal.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.