Halo Infinite krijgt splitscreen-optie voor vier spelers | Gamer.nl

Halo Infinite krijgt splitscreen-optie voor vier spelers | Gamer.nl

343 Studios heeft tijdens een livestream meer details bekendgemaakt omtrent Halo Infinite. Zo krijgt de volgende game in de Halo-franchise een splitscreen-optie voor vier spelers, evenals het gebruiken van een nieuw systeem voor armor.

De splitscreen-functionaliteit was niet beschikbaar in Halo 5: Guardians en keert terug voor Halo Infinite. Echter wordt in Halo Infinite de nieuwe Slipspace-engine gebruikt, wat ervoor kan zorgen dat de game later uitkomt dan nu wordt verwacht. Sommigen gaan er momenteel vanuit dat Halo Infinite in 2019 verschijnt.

Daarnaast maakte 343 Industries bekend een systeem voor aanpa ingsmogelijkheden voor armor te gaan gebruiken dat geïnspireerd is door het systeem van Halo Reach. Spelers die level 152 bereiken in Halo 5: Guardians ontvangen ook een speciale beloning voor Halo Infinite. Momenteel is nog niet bekend wat die beloning gaat worden.

Halo Infinite

In de stream maakt de ontwikkelaar bekend nog weinig toe te moeten voegen aan de game op het gebied van armor, emblemen en andere soortgelijke items. Het is momenteel nog niet bekend of de game een leeftijdsadvies voor tieners, zoals bij Halo 5: Guardians, of dat de franchise terugkeert naar een leeftijdsadvies voor volwa enen.

Halo Infinite is momenteel in ontwikkeling voor pc en Xbox One, maar er is nog geen officiële lanceringsdatum bekend.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou