Halo Infinite-makers niet geïnteresseerd in battle royale | Gamer.nl

Halo Infinite-makers niet geïnteresseerd in battle royale | Gamer.nl

343 industries heeft in een href="https://mixer.com/Halo?vod=44214540">stream op het Halo-kanaal op Mixer </a>gezegd dat ze de battle royale-trend niet gaan najagen in Halo Infinite.

Tijdens de stream werd de serie besproken en werden een aantal vragen van fans beantwoord. Een van de kijkers vroeg of een battle royale-modus aanwezig is in de nieuwe Halo-game en Jeff Easterling, een schrijver bij 343, gaf antwoord hierop.

De fan vroeg: "Is er battle royale in Halo infinite?" en Easterling antwoordde vervolgens op duidelijk wijze met: "De enige BR waarin wij in geïntere eerd zijn is Battle Rifle. De originele BR" Easterling geeft tevens aan geen trends te willen achtervolgen. De Battle Rifle, die officieel de BR55 Service Rifle heet, verscheen voor het eerst in Halo 2 en is sindsdien in verschillende varianten verschenen in de franchise.

De uitspraak duidt erop dat 343 geen plannen heeft om een battle royale-modus toe te voegen aan Halo Infinite. Andere grote shooters, waaronder Call of Duty: Black Ops 4 en Battlefield V, krijgen wel een gamemodus die is geïnspireerd door het succes van PUBG en Fortnite. De vraag wordt in de Mixer-video rond 55:55 beantwoord.

Halo Infinite komt naar pc (Windows 10) en Xbox One, maar een releasedatum is nog onbekend. Bekijk hier de E3-trailer terug.

Halo Infinite
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou