'Halo Infinite komt in september uit'

'Halo Infinite komt in september uit'

Halo Infinite zou volgens een prominente YouTuber in september dit jaar verschijnen.

Dat meldt Colt Eastwood, een YouTuber die voornamelijk over Xbox praat. In zijn meest recente video meldt hij dat de Xbox E3-presentatie begint met de aankomende shooter. 343 Industries zou beelden van de campagne tonen, maar zich vooral op de multiplayer richten. Die multiplayer wordt, zoals eerder aangekondigd, free-to-play.

Vervolgens zou er een lanceringsdatum in september worden aangekondigd. Eastwood zegt dit te hebben vernomen van verschillende betrouwbare bronnen, maar hij geeft geen informatie over deze bronnen. Daarbij claimt hij dat na de presentatie er een open bèta van de multiplayer van Halo Infinite lanceert.

Halo Infinite moest eigenlijk vorig jaar met de lancering van de Xbox Series X en S verschijnen, maar werd uitgesteld naar dit jaar. Een releasedatum is niet officieel aangekondigd. De game komt naar Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Microsofts E3-presentatie vindt op zondag 13 juni plaats.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Yes please

0
test

Een game met een target op zijn voorhoofd. Je kan er nu al vergif op innemen dat deze gebashed gaat worden na de E3 presentatie. Wat ze ook laten zien. Maar goed; ik heb er zin in. Zelf hoop ik op een ijzersterke coop ervaring. Relaxed met maten over de open vlaktes blèren in warthogs!

0

@kleinekoosjer inderdaad er gaan mensen blijven zeggen dat het er niet uitziet. Want ja stel je voor dat de andere console een mooie game heeft, dan kunnen ze niet mekkeren dat die console geen mooie exclusives heeft en hun console wel. En voor de goede orde, ik heb ze alledrie staan

0

@Ziminar ze zullen het toch niet voor niets uitgesteld hebben ik denk dat ze echt een topper laten zien. ik heb er zin in

0
test

@kleinekoosjer en die mensen roepen altijd maar als gameplay maar goed is maken grafics niet uit, ik kijk heel erg uit naar halo met open wereld.

0

Aanbevolen voor jou