Halo Infinite komt deze feestdagen uit

Halo Infinite komt deze feestdagen uit

Halo Infinite verschijnt ergens tijdens deze feestdagen.

Een specifieke datum werd niet genoemd. Het gaat zowel om de singleplayercampagne als het eerste seizoen van de free-to-play multiplayer.

Tijdens de Microsoft-persconferentie werd de game getoond. Te zien is hoe Master Chief door een gebroken ruimteschip zweeft. Hij gebruikt daarbij zijn grijphaak om zichzelf naar brokstukken toe te trekken. Ook is te zien hoe Master Chief contact heeft met een nieuwe AI - Cortona bestaat volgens de nieuwe AI niet meer. Na de beelden van de campagne werd multiplayergameplay getoond. Meer informatie wordt in een artikel op Xbox Wire gegeven.

Halo Infinite is het nieuwste deel in de langlopende reeks rondom de Master Chief en de zogenaamde ‘Halo’s’, ringvormige, door Forerunners gemaakte planeten waarmee al het leven in het universum kan worden uitgeroeid. Het nieuwste Halo-deel moet een open spelwereld bieden in plaats van traditionele levels.

Halo Infinite moest eigenlijk vorig jaar met de lancering van de Xbox Series X en S verschijnen, maar werd uitgesteld naar dit jaar. Na de eerste onthulling eerder in 2020, die door fans wisselend werd ontvangen, besloten 343 en Microsoft meer tijd in de ontwikkeling te steken. De game komt naar Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zag er geweldig uit en de story gaat weer terug naar de roots alleen jammer dat er geen datum word gegeven geeft me geen vertrouwen dat het daadwerkelijk uit komt maar ze moeten wel !

0
test

Man wat ziet halo er toch mooi uit. En multiplayer word zo te zien weer dik als van ouds, word moeilijk halo of bf.

0

Aanbevolen voor jou