'Halo: Infinite moet als Halo 6 worden gezien' | Gamer.nl

'Halo: Infinite moet als Halo 6 worden gezien' | Gamer.nl

Tijdens een recente uitzending op Mixer zegt Jeff Easterling van 343 Industries dat Halo: Infinite als Halo 6 gezien moet worden.

Halo: Infinite werd dit jaar op E3 met een trailer onthuld. Met het aankondigen van een nieuwe titel voor Halo zonder nummer was niet geheel bekend wat dat betekende voor de verhaallijn van de franchise. Volgens Jeff Easterling zou de nieuwe game beschouwd moeten worden als een nieuw deel van het verhaal. "Zie het gewoon als Halo 6. Zie het niet als een soort prequel. Het is het volgende verhaal. Het is het volgende hoofdstuk in wat er aan de hand is."

Eerder werd al bevestigd door studiobaas Chris Lee dat Halo: Infinite een direct vervolg is op Halo 5: Guardians uit 2015. Daarnaast werd ook al bevestigd dat de nieuwe game zich meer gaat richten op Master Chief, wat opvallend is aangezien het vorige deel verdeeld werd tu en Master Chief en Agent Locke.

Een ander opvallend element is het gebruik van de nieuwe Slipspace Engine voor Halo: Infinite. De potentie van de nieuwe engine werd in de eerste trailer van Halo: Infinite duidelijk getoond. Toch heeft Microsoft tot op heden nog geen gameplay onthuld voor de nieuwe game.

Halo: Infinite wordt uitgebracht voor Windows 10-pc's en de Xbox One. Er is momenteel nog geen releasedatum bekend.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou