'Halo Infinite is een platform voor de komende tien jaar'

'Halo Infinite is een platform voor de komende tien jaar'

Er komt de komende jaren na Halo Infinite geen nieuw deel uit in de franchise. Dat zegt studiohoofd Chris Lee in gesprek met href="https://www.ign.com/articles/halo-infinite-2-wont-be-happening-says-343-industries">IGN.</a>

Halo Infinite moet een platform worden waar de komende jaren telkens nieuwe content aan wordt toegevoegd. "Halo Infinite is de start van ons platform voor de toekomst. We willen dat Infinite blijft groeien, in plaats van genummerde delen en die verdeling die we vroeger hadden", zegt Lee. "Halo Infinite is het begin van de komende tien jaar van Halo, daar blijven we aan bouwen met onze fans en community."

Dat betekent volgens Lee overigens niet dat Halo een live-service wordt als Destiny 2. Het is de bedoeling dat nieuwe verhalen worden verteld onder de noemer van Infinite. Daarnaast wordt er ook constant aan de technische aspecten van Infinite gewerkt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Keek enorm uit naar de Xbox showcase. En Halo heeft me echt zwaar teleurgesteld. Dit zou de game moeten zijn om te laten zien wat de Xbox series X kan. Ik koop hem op dag een toch wel, maar Halo was voor mij de tegenvaller van de show. Maar gelukkig hebben we Cyberpunk 2077 nog voor dit jaar. Maar ook die kan alleen maar tegen vallen.

0
test

@Ramon1982 Dat krijg je als je jezelf zo op hyped en elk gerucht als waarheid oppikt. Ik was de hele showcase vergeten en ook al had ik gehoopt op wat flinke knallers, was het alleraardig wat er getoond werd. De echte knallers komen toch pas na 3 jaar in de generatie, wat er nu getoond wordt is niks meer dan current gen met wat extra toeters en bellen...

0
test

@Ramon1982 Halo Infinite was volgens mij ook origineel gepland voor XB1 maar door vertraging en aankondiging nieuwe console als launch game gepromoveerd. Overigens was de stream kwaliteit erg beroerd, op de 4k gameplay video zien de details er beter uit. Nog steeds jammer van de hoeveelheid popins en gebrek aan Raytracing.

0
test

@FishSt1ck het is een cross gen game ja die ook moet draaien op de basis xbox one en zelfs eigenlijk daar dus als eerst voor ontwikkeld. Als je kijkt 5 jaar ontwikkeling wisten ze ook niet wat series x allemaal zal zijn. Maar er komt een Ray tracing update na launch dat moet alles mooier maken. Vind zelf de combat en verhaal belangrijker vond dit er prima uitzien.

0
test

Dat werd toen ook gezegd bij Destiny 1. En paar jaar later kwam deel 2 :p. Wel een andere studio maar alsnog.

0

Aanbevolen voor jou