Halo Infinite behaalt 272 duizend gelijktijdige spelers op Steam

Halo Infinite behaalt 272 duizend gelijktijdige spelers op Steam

De multiplayermodus van Halo Infinite behaalde gisteravond 272.586 spelers op Steam.

Daarmee is het de meest succesvolle Xbox Game Studios-titel op Steam. Eerder behaalde Halo: The Master Chief Collection zo'n 161 duizend spelers en het recent uitgebrachte Forza Horizon 5 ongeveer 81 duizend spelers. Onderdeel van het succes is dat de multiplayermodus van Halo Infinite gratis speelbaar is. 

Over de cijfers op Xbox is nog weinig bekend. Vorige week onthulde Microsoft nog dat Forza Horizon 5 de grootste lancering van een Xbox Game Studios-titel ooit was. In de eerste week werd de racegame door zes miljoen spelers gespeeld.

Gisteravond bracht 343 Industries de multiplayermodus van Halo Infinite uit voor Xbox en pc. Op 8 december verschijnt de betaalde campagne - Xbox Game Pass-bezitters kunnen zonder extra kosten met de verhaalmodus aan de slag.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gisteren even tutorial en wat bot matches gedaan. Vanavond even echte potjes. Maar eerste indruk is goed; speelt super strak en vloeiend. Het voelde als Halo.

0
test

gisteren na wat opstart problemen met bestand die niet binnen kwam en daarna matches die lang duurde kwam ik na zo half uurtje eindelijk in de game en liep het als een zonnetje en kwamen de matches ook zo

0

Aanbevolen voor jou