Nieuws
Fall Guys

Halo-crossover in Fall Guys bevestigd

Evenement gaat op 30 juni van start

Geschreven door Michel Musters op
Er komt een Halo-crossover naar Fall Guys: Ultimate Knockout.

In eerste instantie verscheen er een uitgelekte trailer, maar inmiddels is de officiële trailer ook uit. De video is een persiflage op de Halo 3-reclame 'believe'. Diverse personages en vijanden uit de Halo-reeks zijn er in Fall Guys-stijl in te zien, waaronder Master Chief.

De Halo-crossover begint op 30 juni en eindigt op 4 juli. Spelers kunnen diverse cosmetische items gebaseerd op Halo ontgrendelen, waaronder het pak van Master Chief en de pakjes van Grunts. Het lijkt er daarbij op dat de cosmetische items in alle platformversies van de game beschikbaar komen.

Overigens wordt Fall Guys vanaf 21 juni ook free-to-play, zo heeft Mediatonic al eerder onthuld. Vanaf dat moment is de game verkrijgbaar op Xbox-consoles, PlayStation-consoles, Switch en Epic Games Store. De game verdwijnt dan wel van Steam - Epic heeft ontwikkelaar Mediatonic gekocht.

Met de komst van een free-to-play-model wordt opnieuw een eerste seizoen ingeluid op 21 juni, genaamd Free For All. Hierin moeten allerlei nieuwe uitdagingen en beloningen zitten. Spelers kunnen vanaf dat moment ook een premium battle pass kopen, ook aan te schaffen met een nieuwe in-game munteenheid genaamd Show-Bucks. Daarnaast is er ook een gratis battle pass beschikbaar. Mensen die de game al hebben gekocht ontvangen een Legacy Pack met diverse cosmetische items en een premium battle pass voor het eerste seizoen. Vanaf 21 juni is cross-play en cross-progressie ook beschikbaar op alle platforms. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Capcoms dinogame Exoprimal krijgt gesloten netwerktest PlayStation-studio Firesprite verhuist naar veel groter kantoor
1

Reacties op: Halo-crossover in Fall Guys bevestigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • gimbal2

    • 14 juni 2022 17:26
    "Overigens wordt Fall Guys vanaf 21 juni ook free-to-play, zo heeft Mediatonic al eerder onthuld" - ik vind dat niet een geheel eerlijk statement.

    Epic zei het, maar ze gebruiken Mediatonic als fall guys.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.