Halo: CE Anniversary bevat meer info Halo 4 | Gamer.nl

Halo: CE Anniversary bevat meer info Halo 4 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Halo: Combat Evolved Anniversary bevat terminals, zoals de fans die kennen uit Halo 3. Deze terminals geven meer inzicht in het Halo-universum en "je komt mi chien wel iets meer te weten over het verhaal van de andere grote Halo die vandaag werd aangekondigd", aldus iemand van 343 Studios.

De terminals bevatten geen tekst zoals in Halo 3, maar korte videos waarin de informatie uit de doeken wordt gedaan door het personage Guilty Spark. 343 Studios belooft ook dat de terminals in Combat Evolved Anniversary gemakkelijker zijn te vinden dan die in Halo 3.

Remake

Halo: Combat Evolved Anniversary en Halo 4 werden maandag tijdens de E3 persconferentie van Microsoft onthuld. Combat Evolved Anniversary is een HD remake van de eerste Halo en verschijnt in november: 10 jaar na de release van de eerste Halo-game, Combat Evolved. Halo 4 verschijnt in 2012 en is het begin van een nieuwe trilogie.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou