Halo 5 krijgt geen grote Xbox Series X-update

Halo 5 krijgt geen grote Xbox Series X-update

Halo 5: Guardians ontvangt geen vergelijkbare Xbox Series X-update als Halo: The Master Chief Collection.

Dat heeft ontwikkelaar 343 Industries gecommuniceerd via Halo Waypoint. "Na de aankondiging van vorige week krijgen we veel vragen over hoe Halo 5 speelt op de nieuwe consoles", zo legt community manager John 'Unyshek' Junyszek uit. "Halo 5 krijgt niet dezelfde optimalisaties voor Xbox Series X en Series S als MCC, maar eigenaren van de next-gen hardware gaan nog altijd de voordelen van snellere laadtijden en consistent hogere resoluties zien."

Vorige week werd een update voor Halo: The Master Chief Collection aangekondigd waarmee de collectie op Series X en Series S in 120 frames per seconde loopt. Op Series X draait de collectie in 4K, op Series S in 1080p. Voor Halo 5 geldt dit dus niet, maar de reguliere voordelen van backward compatibility gelden dus wel.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ik ben eigenlijk wel benieuwd wie hier allemaal een 4k120hrz scherm heeft met hdmi 2.1 om uberhaupt in 120fps te kunnen spelen. Ik zit me er momenteel een beetje in te verdiepen en tv-land ziet er uit als een mijnenveld met tv's die wel/niet hdr10/hdmi2.1/120fps ondersteunen en het aanbod is vooral duur en weinig.. ik vind de 120fps optie vooral een wassen neus als je er een gloednieuwe tv van minstens bouwjaar 2020 moet aanschaffen, want dat vertellen sony en ms je er niet echt bij...

0

@ali3n8tor Ik... Heb er speciaal ene voor aangeschaft dit jaar, maar niet alleen voor die 120hz.. vrr en freesync weegde ook zwaar mee De Samsung 75Q95T, ik kom van een 65 inch OLED, maar vooral voor gaming vind ik een QLED scherm veel indrukwekkender En tegenwoordig is de zwartewaarde ook bijna perfect ( hier wint OLED nog nipt ) Maar in het scahduwdetail. 5%gamma laat de QLED duidelijk meer details zien. Dus voor de reacties komen OLED is beter dit is een bewuste keuze , prijs was geen issue

0
test

@Ichabod ik ga voor de LG OLED 55 CX en dat zou naast de Samsung Q lijn de beste next gen opties zijn. Heb er zin in^^

0
test

@Ichabod heb voor me pc ook een qled (was onze oude tv) maar voor beneden heb ik toch een 70 inch 4k dolby vision dolby atmos en dat is puur omdat ik fan ben van atmos geluid bij films die ik kijk. Vind het echt jammer dat samsung geen ondersteuning heeft voor Atmos en vision.

0
test

@ali3n8tor ik, want die tv is juist vorig jaar uitgezocht op future proof te zijn. Dat was inderdaad wel even een zoektochtje, want lang niet elke tv (ook niet met bouwjaar 2020) is daadwerkelijk PS5/XSX proof. Met 4K, eARC, HDR10, Dolby Vision, Dolby Atmos, VVR, ALLM en ga zo maar door zijn er tegenwoordig veel dingen om op te letten. Overigens draait Halo 5 volgens mij al 4k/60fps op de One X, en de Series X zou automatisch HDR toevoegen. Daar ben ik wel benieuwd naar.

0
test

@ali3n8tor Mijn vriendin en ik hebben een LG OLED55C9PLA, geen 2020 model, maar 2019 dacht ik. Wel HDMI 2.1, HDR, 120Hz etc etc, en het is echt een mooie TV. Deze kochten we ook met het oog op de nieuwe consoles. De PS5 komt later, maar de Xbox komt in ieder geval wel binnen op release dag!

0

@ali3n8tor het is niet verplicht om hdmi 2.1 te hebben. Ik heb zelf de LG OLED65C8PLA en die ondersteunt ook gewoon 120 hz. Dat zal alleen niet op een 4K resolutie zijn, want zoveel data kan hdmi 2.0 niet aan. Dus dat zal maximaal iets van 2K 120 hz zijn. Maarja de consoles trekken 4K 120 hz ook niet, aangezien ze daar niet krachtig genoeg voor zijn. Kies je voor OLED dan ben je met de C9 of CX modellen van LG volgens mij redelijk future proof. Weet in ieder geval dat alle OLED schermen van LG komen. Dus ook die van Sony, Philips, etc. Qua QLED zou ik het eerlijk gezegd niet weten, aangezien ik zelf geen voorstander hiervan ben. QLED is puur marketing om te kunnen concurreren met OLED. Het blijft in mijn ogen echter een te dure LCD tv. Maar ieder zijn voorkeur natuurlijk. Welke optie je ook kiest, de pinpas moet sowieso gaan roken.

0

@Tinus Tussengas-1 Je verhaal klopt niet.. zodra er games komen met hdr10+ en Dolby vision is je tv niet meer geschikt 18gbps chip dacht ik

0
test

@ali3n8tor Zullen niet veel games zijn nee. Maar 60fps op een 120hz output is wel lekkerder om naar te kijken dan 60 op 60

0
test

Gisteren toevallig een maand Game Pass Ultimate aangeschaft voor een euro. Om eens te kijken of XCloud wat is voor mij. En ik moet zeggen dat ik positief verrast ben.

0
test

@MrStef85 Ja xcloud werk echt prima vind ik. Hoopte dat me 5g van tmobile al werkte om te kijken of de verbinding wat sneller is.

0
test

@hulstpower Ik ben in ieder geval om. PS Plus laat ik aflopen en dan komt Game Pass daar voor in de plaats. De exclusives op de PS4 speel ik nog uit. Toevallig bezig met Tell Me Why. Ideaal om te spelen als je vriendin tv aan het kijken is.

0

Aanbevolen voor jou