Halo 5 krijgt co-op survivalmodus Warzone Firefight | Gamer.nl

Halo 5 krijgt co-op survivalmodus Warzone Firefight | Gamer.nl

Halo 5 krijgt dit jaar een co-op survivalmodus genaamd Warzone Firefight. Dit bevestigt ontwikkelaar 343 Industries weten in een bericht op Xbox News Wire. Daarnaast zijn drie nieuwe modi toegevoegd aan de game via de Hammer Storm-update. 

De Firefight-modus was voor het eerst te spelen in Halo 3: ODST en Halo: Reach. De modus was niet beschikbaar in Halo 4. Volgens 343 Industries laat de nieuwe Warzone Firefight-modus in Halo 5 “spelers samen vechten tegen dezelfde vijand en kunnen zij tegelijkertijd hun custom Spartan laten zien”.

De nieuwe Hammer Storm-update voor Halo 5 voegt onder andere drie nieuwe gamemodi toe, een nieuwe map en nieuwe wapens. De nieuwe modi heten Grifball, A ault en Fiesta. In Grifball moeten spelers de bal in het goal van de tegenstander krijgen door hun Gravity Hammer en andere wapens te gebruiken. A ault heeft hetzelfde doel, maar geeft spelers toegang tot meer wapens. In Fiesta krijgen spelers willekeurig een wapen toegewezen.

De nieuwe map Torque is een grote symmetrische map waarin Capture the Flag en A ault kunnen worden gespeeld. De nieuwe wapens voor het spel zijn de Gravity Hammer en de Halo: CE Pistol. De update zorgt daarnaast voor onder andere wapen skins en armours. Alle details over de update zijn te lezen op Halo Waypoint

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou