Halo 4 krijgt Spartan Ops-modus, geen FireFight | Gamer.nl

Halo 4 krijgt Spartan Ops-modus, geen FireFight | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spartan Ops is een coöpmodus voor vier spelers die wekelijks wordt voorzien van nieuwe, gratis, content. Elke week verschijnt er een nieuw filmpje met een set mi ies die samen een verhaal vormen dat vergelijkbaar is met de campaign-modus in de game.

De competitieve multiplayer van Halo 4 is verbonden met het verhaal uit de campaign-modus. Spelers zijn Spartan IV-soldaten van het ruimteschip UNSC Infinity, dat ook meerdere malen in het verhaal terugkomt. De competitieve multiplayer bevat onder andere de nieuwe Regicide-modus. Hierin is de speler met de hoogste score de 'king'. Hoe hoger zijn score, hoe meer punten de speler die hem neerschiet krijgt.

Zowel Spartan Ops als de competitieve multiplayermodus zijn drop-in/drop-out. Dit betekent dat spelers op alle tijden in en uit een multiplayerpotje kunnen stappen en niet hoeven te wachten in lobbies. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou