Halo 4-content al voor komende jaren gepland | Gamer.nl

Halo 4-content al voor komende jaren gepland | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het betreft content voor Spartan Ops, de verhaalgedreven coöperatieve multiplayermodus voor Halo 4 die de FireFight-modus uit vorige delen vervangt. De coöpmodus wordt op regelmatige basis van uitbreidingen voorzien. Hoeveel content er uiteindelijk uitkomt, is afhankelijk van hoe succesvol het concept is. 

"We hebben het verhaal van Spartan Ops al voor een paar jaar losjes uitgewerkt", legt O'Connor uit. "Het eerste seizoen staat op dit punt al helemaal vast en we weten waar het verhaal heen gaat. Als het succesvol is, als mensen het leuk vinden, hebben we een verhaallijn die jaren mee kan, met een bekend begin, middenstuk en einde." Het eerste seizoen aan content is gratis voor iedereen die Halo 4 koopt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou