Halo 3 singleplayer campaign voelt weer als Halo | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Bungie ontwikkelaar Frankie heeft een mooi leven. Hij speeltde hele dag de campaign mode van Halo 3 en gelukkig voor ons schrijft hij erwat over. Zo vertelt hij dat Halo 3 grotendeels het gevoel van de origineleHalo weer heeft. De singleplayer van Halo 2 liet voor veel gamers te wensenover, maar als het aan Frankie ligt zit Bungie met Halo 3 weer op het goedepad.

 Met het gevoel van Halo bedoelt Frankie voornamelijk degrote open ruimtes die klaar liggen om ontdekt te worden. Grote gebieden waarje alles wil kijken en ontdekken. Hoewel er de nodige, en op duidelijk grotereschaal, gevechten in voorkomen zal er ook zeker ruimte zijn voor ontdekking. Hetzal geen GTA worden, maar de levels zullen zeker groter zijn dan die indrukwekkendelevels in de eerste Halo.

 "Ihave been playing through Campaign mode purely for kicks. Exploring, in fact.There's lots of the feel of the original Halo, where you'll find yourself in a huge(dangerous) and intrinsically fascinating environment and just want to go toolaround and check things out."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou