Gamewebsite IGN heeft details rond de drie nieuwe maps voor het Mythic-map pack van Microsoft gekregen. Het pakket zal drie nieuwe multiplayer maps bevatten, te weten: Sandbox, Assembly en Orbital.

Mensen die de limited edition van Halo Wars aanschaffen, krijgen deze maps er gratis bij en kunnen er dus al volgende maand mee aan de slag. Voor iedereen die Halo Wars laat schieten, zullen de maps pas 'later in de lente' op Xbox Live Marketplace beschikbaar komen. Een definitieve datum is nog niet bekend gemaakt. Hieronder de details en screenshots van wat je te wachten staat.

Sandbox: Combineert grootschalige gevechten met voertuigen en heeft een ongelimiteerde mogelijkheid tot het aanpassen van het level met Forge. Met de open lay-out kunnen spelers hun eigen unieke game-ervaring ontwikkelen met de Forge map editor.

Sandbox

Assembly: Speelt zich af in een Covenant Scarab faciliteit. Twee identieke basissen staan aan elke kant van deze middelgrote map. Een perfecte omgeving voor Slayer of missie-geörienteerde gametypes als Capture The Flag en Assault.

Assembly

Orbital: Een kleine asymmetrische map die zich afspeelt in het Quito Space Tether. Eenzijdige speltypes als One Flag en One Bomb zullen hier snel de favorieten worden, maar ook Slayer leent zich uitstekend voor actievolle games.

Orbital