Halo 2-documentaire vanaf 31 oktober te bekijken | Gamer.nl

Halo 2-documentaire vanaf 31 oktober te bekijken | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Twitch zendt de documentaire uit op 31 oktober om 19:00 's avonds en vervolgens nog op 1 en 2 november om 2:00 's nachts. Vanaf 11 november is deze ook te bekijken via Halo Channel. Dat is de nieuwe benaming voor Halo Waypoint, waarop gebruikers ook de live-action serie Halo: Nightfall kunnen bekijken.

De filmmakers legden voor Remaking the Legend meer dan 400 uur aan materiaal vast en hielden 80 interviews. De documentaire volgt de besli ingen van ontwikkelaar 343 Industries bij het herzien van Halo 2, ter ere van het tienjarig jubileum.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou