In een artikel van Dailygamer wordt gewezen op een wel heel vreemde site. De site www.ilovebees.com lijkt op het eerst gezicht te zijn gehackt. Er is een soort scherm te zien waarop een teller te zien is. Blijkbaar bereikt de teller z'n nulpunt op 24 augustus. Dr staat blijkbaar iets te gebeuren op 24 augustus. Verder staat op de site allemaal gefragmenteerde info over wat erg op het script van Halo 2 lijkt.

MAYDAY MAYDAY MAYDAY

Just remembered something important:

The Operator.

That was my nickname. That's what the rest of the crew called me when they didn't call me ... whatever my name was.

The Operator.

I wish I could remember their names.

MAYDAY MAYDAY MAYDAY

black beach, nothing but sand and darkness. Sometimes, in the distance, dry lightning: in the flash I see pieces of the wreck around me, the spars and rigging of my brain

-hold on. hold on. Steady up. Get a grip, girl. You have to fight through this.

Take a deep breath.

Survival Key #3: How Badly Are You Hurt?

Mentally, subject is confused and disoriented.

I keep slipping in and out of consciousness.

Physically, subject is paralyzed but moving.

Okay.

What the hell does THAT mean?

In de faq op de site staat dat de eigenaar niet weet wat er aan de hand is. Bezoekers kunnen reageren op de site. Eén hele opvallende reactie is van iemand die zichzelf de BungiePresident noemt….Hi Guys. Please do not think anymore of what is on this lady's website. We have had no contact with this woman and she is only trying to sell her honey. Something will happen on the 24th of August but do not hunt or search on this website anymore. You might find something that you will regret....Erg interessant zou ik zeggen. Wat staat er de 24ste te gebeuren? Komt er een Halo 2 demo uit? Misschien komt de game zelf dan al uit. Laten we 24 augustus in onze agenda zetten en afwachten wat er dan gebeurd. Misschien komt er in de tussentijd meer info beschikbaar.

Met dank aan Squall_robbert voor het melden van dit nieuws.