Nieuws
Phasmophobia

Halloween-update voor Phasmophobia nu beschikbaar

Met een nieuw gebied en een hogere moeilijkheidsgraad

Geschreven door Michel Musters op
Er is een Halloween-update voor de horrorgame Phasmophobia uitgekomen.

De Nightmare-update bevat onder andere een nieuw gebied genaamd de Maple Lodge Campsite, een map van gemiddelde grootte met picknickgebieden, tenten, een houten hutje en en spookachtig meer. De ontwikkelaar waarschuwt dat het de meest gedetailleerde map tot nu toe is, waardoor oudere computers lagere framerates kunnen ervaren.

Verder worden er vier nieuwe spooktypes toegevoegd. Rondom Halloween hebben spelers meer kans om een van deze nieuwe spoken tegen te komen. Ze heten Onryo, The Twins, Raiju en Obake. Verder worden er nu verschillende weersomstandigheden ondersteund, alsmede een nieuwe Nightmare-moeilijkheidsgraad. De volledige patch notes zijn hier te lezen.

Phasmophobia verscheen vorig jaar op Steam Early Access en is snel in populariteit gestegen. In de game moeten spelers met drie anderen geesten zien op te sporen met verschillende hulpmiddelen. De game maakt gebruik van spraakherkenning, waarbij geesten reageren op sommige woorden. De game ondersteunt ook virtual reality.

Phasmophobia

Dit artikel delen:

Lees meer

Valve maakt data van herfst- en winteruitverkoop op Steam bekend Pc-games nu naar Xbox-consoles te streamen via GeForce Now
0

Reacties op: Halloween-update voor Phasmophobia nu beschikbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.