Halloween in Red Dead Online

Halloween in Red Dead Online

Het is bijna Halloween en ook in Red Dead Online is het griezelen geblazen.

Spelers die de vrijplaatsen Armadillo, Butcher Creek, Shady Belle en Bolger Glade beschermen tegen aanvallen in de seizoensgebonden All Hallows' Call to Arms-modus verdienen dubbele RDO$, Gold en XP. Spelers die het volhouden tot de tiende golf van een All Hallows’ Call to Arms-modus krijgen 2.000 Club XP. Voor het seizoensgebonden Dead of Night krijgen spelers een gratis Ability Card naar keuze.

In de rondzwervende winkel van Madam Nazar zijn diverse maskers te koop. The Slaugher Mask, Creature Mask, Horror Mask, Swing Mask, Freak Mask en Masquarade Mask zijn allemaal beschikbaar voor een beperkte tijd.

Vandaag is de Halloween Pass 2 te koop, een tijdelijke upgrades vol beloningen verspreid over vijftien Ranks die loopt tot 22 november. De Pass bevat maskers, kledingstukken en accessoires. Spelers die alle delen van de Quick Draw Club hebben gekocht, krijgen deze gratis.

Er zijn ook weer diverse kortingen. Spelers krijgen 35 procent korting op alle Roll-outfits, veertig procent op de Gun Belts en Barbers geven vijftig procent korting. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Guys guys place nice.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola Man, er is zoveel mis in jouw hoofd, dat is gewoon niet te geloven. Ik ben nog nooit iemand tegengekomen met zo'n plaat voor zijn hoofd. Je doet me echt aan Donald Trump denken.

0

Aanbevolen voor jou